Kjenner at livet nå begynner å stabilisere seg, enn så lenge.
Klart vi har flere avtaler enn andre og at vi har tanker og følelser andre slipper unna med, men sånn sum sumarum er vi jo nå ferdig med utredning og har fått medisiner på plass.  William sin operasjon er over og alt ser jo nå positivt ut. Skuldrene har senket seg og helsen til mor er stabil.

Vi sitter nå igjen med hus-ombyggingen og eventuelt en ny bil som er stor nok til rullestol. Så jeg ser på det som overkommelige utfordringer.




Vi har lagt bak oss en langhelg med noen flotte dager sammen med gode venner, grillet, solt oss, badet i boblebad og lekt masse ute.
Mina Sofie elsker å være sammen med andre barn, ser hvor hun liker oppmerksomheten de gir henne.
Så storebror på 4 og kusine på 5 år har gjort en flott jobb i helgen med å leke, trille stol og spille piano med henne.



Vi har også vært på en liten shoppingtur og kjøpt ny caps til Minamoren,  hun trengte en med regulering bak, så vi kan stramme den skikkelig og så kan vi putte hestehalen igjennom hullet bak. Men oppgaven å finne en caps var ikke lett, er jo bare guttecapser i butikkene. Endte opp med en i dongeri hvor jeg limte på litt bling bling,  for å gjøre den litt mer jentete 🤗
Og i str 6 måneder til ett år, og allikevel er den altfor STOR 🤤 må ha sikkerhetsnål i bak 😮

For første gang har jeg lakket neglene til Minamoren og klart hun måtte putte hele hånden inn i munnen 😲 men heldigvis gikk det bra 😁 hun reagerte faktisk ikke på verken lukt eller smak.
Så vi sier oss storfornøyd med helgen ❤


Har du tid til å gå inn på linken under ❤ og spre budskapet ❤
https://www.spleis.no/project/9410

<a href="https://www.spleis.no/project/9410" target="new"> www.spleis.no/project/9410 </a>


-F2F7-4FBF-8181677213049248-90D12744-35B7-4AEC-B2832999DB674E6F

Kommentarer